Üdülőkártya igénylés

Bármely egyéb felmerülő kérdésével a következő elérhetőségeinken érdeklődhet:
+36 1 919 0122

WELLNESS-VILÁG ÜDÜLŐKÁRTYA

A Wellness-Világ Üdülőkártya egy korlátlanul felhasználható lehetőséget biztosít tulajdonosai és családja részére, olyan üdülésekre, melyeknél a lehető legnagyobb kedvezmények vehetők igénybe. Legyen szó egy wellness hétvégéről, nyaralásról az távoli tengerpartokon, vagy akár síelésről a csodálatos Alpok legszebb hegycsúcsain.

Továbbá az Üdülőkártya tulajdonosai igénybe vehetik az Euro Discount Club rendszer által szerződött több mint 1000 db üzlet termékeit és szolgáltatásait a kedvezménykártya felmutatásával. A felhasználható kedvezmények mértéke, százalékos(%) arányban van feltüntetve a honlapunkon.

Folyamatosan bővülő rendszerünk célja, hogy mindenki számára elérhető legyen a pihenés, kikapcsolódás.

2023

Felhasználási feltételek

A www.wellness-vilag.hu weboldalán található szállodákra vonatkoznak a kedvezmények.

A Üdülőkártya által biztosított kedvezmények nem átruházhatóak. A kártya birtokosa saját személyén kívül maximum 4 főre felhasználhatóak a www.welness-vilag.hu weboldalon található szállodákban, az általuk megadott feltételek alapján.

A Wellness Világ Üdülőkártya igénybevétele az adott szállodák telítettségétől függően változhat. Kérjük, minden esetben érdeklődjön cégünk ügyfélszolgálatán vagy e-mailben (szobafoglalását lehetőleg minél előbb igényelje a legmegfelelőbb időpont igénylése érdekében).

A szabályok nem változtathatóak és nem kombinálhatóak más, a szállodákban már létező kedvezményekkel.

A fenti szabályok be nem tartása esetén a kedvezmények nem vehetőek igénybe.